hilenastrutski

Lite mer spänning i tillvaron del 1

Kategori: Struten Tipsar

Ibland är livet fruktansvärt tråkigt. Något fattas, typ spänning. Ett sätt  för att få mer spänning i tillvaron är att starta ett litet bråk. Det kan kännas väldigt frigörande att få bråka lite. Om bråket går alldeles för långt kan man som tjej (en fördel med att vara tjej) alltid skylla på att man var hormonstinn och hade/har pms för att sedan be om ursäkt. Som hane är det lite svårare, kanske... Kan inget om mäns hormoncyklar så ska inte uttala mig. Men för att starta ett bråk behöver man ju något att bråka om, är man kreativ kan man nog bråka om allt, om inte kan jag dela med mig av några diskussionsämnen som lätt kan leda till bråk.
 
 
1. Tyck inte synd om hemlösa missbrukare. Missbruk anses av många människor vara ett problem skapat av brister i samhället. Det är synd om missbrukarna, de ramlar emellan i systemet och kan inte få hjälp. Det blir en ond cirkel, de börjar dricka/knarka blir utstötta av systemet och då tröstar de sig med ännu mer alkohol/knark. Endel anser att det är samhällets fel. JAG anser att det är missbrukarens fel. Är den någon som håller fast missbrukaren och häller sprit i dennes mun? Sprutar in heroin i dens arm? Nej! Troligtvis inte, undantag för psykon som går i gång på sådant. Jag anser att det är ett inviduellt val att vara alkis, annars skulle väl för sjutton alla vara alkisar. Det finns folk som varit på botten, men ändå tagit sig upp. Jag tror för att bli frisk igen måste man själv vilja bli frisk. Så sluta tyck synd om hemlösa missbrukare, de har valt det själva. Det finns härbägen för dem att bo på men de väljer sitt knark. Källa: Alkisar jag mött. 
 
2. Knark är bra. Många anser att "knark är bajs", men tillåt mig att skratta HAHAHAHahahahaHAHAHahahah!!! Knark är inte bajs, knark är gott. Annars skulle väll inga människor knarka? Folk som påstår att "knark är bajs" är ju jävligt bajsnödiga. Dessa människor menar ju då att knark är dåligt eftersom folk blir beroende och inte kan ta hand om sig själva och att de väljer droger framför allt annat. Oftast samma personer som anser att det är samhällets fel att det finns missbrukare . Motsägelsefullt? Ja. Morfin tex mycket bra smärtlindrande, och uppenbarligen mycket gott eftersom de som smakat gärna vill ha mer. Lev livet, ha kul, va påtänd.
 
3. Barn är ingen rättighet. Just det, att skaffa barn är ingen rättighet. Är det inte ganska självklart att de med bäst förutsättningar ska få föra sina gener vidare? Detta handlar inte om rasbiologi eller sådant utan om sjukdomar. Har man en sjukdom som gör att man dör i förtid. Då ska man dö i förtid. Inte medicineras och leva i 20år extra för att hinna avla ungar med samma kassa förutsättningar. Har du dåliga spermier, ska du verkligen provrörsbefrukta din kvinna så hon föder söner som skjuter lösa skott? Vi människor måste ta vårt ansvar och leva efter naturligt urval. Hur ska detta gå? Se bara på grisar och hundar som inte längre kan föda själva för vi avlat fram icke fördelaktiga egenskaper hos dem. VAKNA!
 
4. Sluta frukta döden, alla ska dö. Har ju redan innan nämnt att de med sjukdommar borde dö istället för att medicineras. Många har svårt att ta till sig detta. De känner eller har nån släkting med dåligt hjärta som fått en pacemaker och fått 10 extra år i livet. Jag har själv det och är oehört tacksam för det. Men hur jävla egoistiskt är inte det? Det är ju inte döden vi ska frukta utan livet. När någon går bort, så blir vi som lever ledsna. Inte den som dör. Livet är känslor. Livet är kärlek. Livet är obesvarad kärlek. Livet är hat. Livet är ondska. Livet är Lidandet. Gläds med de som dör. Minns fina stunder ni fick tillsammans. Men kom ihåg, det är vi som överlever, som är förlorare. 
 
5. Det är skillnad på kvinnor & män. Hahaha börjar fnissa bara jag tänker på detta ämne. Folk blir gaaaaalna iallafall tjejor. Länge levde jag i tron om att män och kvinnor va precis lika, att de enda skillnaden var att män oftast har en penis o kvinnor oftast har en pulla. Och att alla andra skillnader egentligen var en konsekvens av miljö och normer. Jag trodde alltså att vi alla föddes som ett blankt papper och att texten sedan skrevs av författare runt omkring. Men så tror jag inte nu, jag tror inte att alla har exakt samma förutsättningar, genetik o biologi spelar in exempelvis hormoner. Felet är att vi värderar olika egenskaper olika. Vi är lika bra och dåliga. Men på olika sätt. 
 
6. Folk som byter kön är sexsister och antifeminister. Om man är född "i fel kön", lägger man stor vikt på könsroller. Säger ju sig självt. Om man är "född i fel kön" så är ju egentligen det enda problemet att man har ett kön som inte går innåt/utåt som man vill. Och seriöst, vem fan är 100% nöjd med sitt kön? Om man är kvinna får man bete och göra precis som man vill, om man är man får man göra och bete sig precis som man vill(obs! inte mörda eller våldta!). Sluta vara så jävla passiva och leva efter roller, tänk inviduellt
 
 
 
 
Såja. Hoppas ni känner er inspirerade. Lovar att komma med fler tips om att få mer spänning i tillvaron.
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: