hilenastrutski

Du har grönt....

Kategori: Allmänt

Hahahahaha det sjukaste hände idag. Hade en kund (ja jag jobbar) som torkade bort snor från min hals med kommentaren "Du har grönt.....". Obs! Är förkyld.

Hej hej DÅ

Kategori: Allmänt

Asså, på tal om "hej hej hej" måste berätta att jag hade en arbetskamrat en gång i tiden som alltid sa så,
kamraten jobbade på ett annat kontor, och vi hade mycket telefonkontakt med varandra, och när kamraten blev stressad över något och ville avsluta ett samtal sa hen alltid, ALLTID "hejhej heeeeeeeeeeeeeeeeej" först, glatt sen helt surt och slängde på luren. HAHAH.
 
Fast bättre det än min mataffär som istället för att ropa ut i högtalarna att de ska stänga om 5min, börjar släcka alla lampor så man får gå där i mörkret och hoppas man hittar till kassorna innan de låser... Oh! Påtal om mataffärer, i min gamla stad var det några som byggde en kojja mellan affärens hyllor o sov där på natten o åt gotte. Hahahahaha

Hej hej hej

Kategori: Bilder på Hilena

 
Eftersom jag snart inte kommer ha internet på ett bra tag,
tänkte jag ge er en provocerande bild på min rakade armhåla
 
 
I min armpit, där vill jag bli kysst.
 

Kära dagbok!

Kategori: Allmänt

På fredag  kl 12 Börjar min semester = Vin. 
Efter det ska jag tågluffa i Europa. Själv. För jag är en cooling. Ska besöka Christiania o köpa lite smoo.... *skojja* ska se på fin arkitektur *Konstnär*. Sen ska jag åka till Tyskland o gå på coola nattklubbar i Berlin o hångla i läderoutfit. Älskar tyskar. Tänker att de e lagom perversa. Högsta drömmen just nu är att fånga ett tyskt byte som jamar på tyska i sängen. Sweet. Sen är jag ganska intresserad av den tyska landsbyggden. Och deras tegade åkrar *aspie*. Älskar att det finns billig o god alkohol där. Alltså all alkohol är god. FÖRUTOM bacardi breezer watermelon. Asså den som hittade på den är ju fan dum i huvudet. NACKSKOTT PÅ DÄ.
 
Andra saker jag gillar just nu:
*Löv från sälg mjuka o gosiga, vill göra en kjol av massa löv, springa runt i skogen och låtsas vara en älva hahaha
*Kapris asså, trodde jag hatade kapris? Och hade en lång utläggning med en kock-son om hur jävla äckligt o vedervärdigt de e, så älskar jag det egentligen. Skitgott. *nomnomnoom*
*Svart korv asså någon har någongång sagt till mig att man får CANCER av svart korv. Asså, tror fan inte på de. Typ som med coka zero, alla säger ba "dricker du cancer eller?" Men så här är det; Alla får cancer, det gäller bara att bli tillräckligt gammal. Så jag tänker fortsätta äta min svarta korv, älskar när det har blivit små bubblor o typ kolbildningar o det liksom är riktigt knaprigt och knappt går att tugga på. *mums*// Bäver
 
 
 

Hilena

Kategori: Allmänt

 
 
"Jag 24 år, ja kommer från sverige. I sverige svarar mig. Jag har kompis Hilena, snygg. Nu hon porrstjerna, jag inte vilja. Hon går på disco, treffar killar. När hon på disco, treffar killar - JAG GRÅTER! Jag vill hon vara hemma med barn! Hjelp mig. Problemet e hon snygg. Jag är 24 år"
 
 

Den som söker skall finna

Kategori: Allmänt

HEHE måste berätta om en gång när jag var lite lost
,
Hade fått ett ragg, som jag endast kunde förnamnet på, och så såg jag att en kompis hade lagt till en ny vän på facebook, o ba ååh de e ju mitt ragg, kollar på raggets bilder o ba "men fan vad konstig han ser ut, han e verkligen inte fotogenique..." Sen insåg jag att det inte var samma person, och att de inte ens hette samma sak!  Tänk typ "Anders" och "Johan"... Så blåst. Den enda gemensamma nämnaren jag kunde finna var typ hårfärgen, roligt dock. Tänker typ att så fort man ser en blond snubbe ba "ååh en blond kille, mitt ragg!" *springer o hånglar*
 
 

Bus

Kategori: Allmänt

Tänkte först fejka min egna död här i bloggen,
låtsas att jag regnat bort i helgen (nästan sant) och aldrig mer uppdatera.
Men sen insåg jag ju att det vore lite halvt taskigt.
Förr i tiden när man hängde på konstiga communitys, så brukade jag fundera över det där, om en internetkompis ba gick o dog, och så kände man dem inte tillräckligt bra för o få reda på det och så skulle man resten av livet undra vad som hände med dem, var de tog vägen. Sorgligt. Det var ju dock innan facebook. Nu får man reda på det först på facebook.
 
Obs! Tänker inte berätta något om helgen. *minns inget*

Hejhej

Kategori: Allmänt

Nu ska jag iväg ett par dagar o campa i regn, tjoflöjt!

Nödläge!!

Kategori: Allmänt

Hade en mycket intressant diskussion med ett gäng klasskamrater idag i skolan, tänk er scenariot
en dvärg, en människa och en utrotningshotad bergsgorilla.
Du måste döda en för att få mat, vilken väljer du?
 
Vet ju att jag inte skulle välja gorillan iaf.

Frugan

Kategori: Allmänt

Alltså vad e grejen med att alla tjejjor kallar sina bästa vänninor för fru? Asså de är INTE gifta, oftast hetero, ibland har de tom en pojkvänn... Seriöst så jävla töntigt. Eller vaddå, har de typ eviga löften till varandra or what?  Haha tänker mig ett rum, någon spelar bongotrummor, en gammal gråhårig enögd spådam sitter o rör runt i en kittel med något grönt kokande i, framför henne står två tjejjor och ser förskräkta ut. Sen är det dags, tanta tittar upp och förklarar att det är dags för töserna att läsa upp sina löften.
Tjej nr 1 tar upp en skrynklig lapp ur sin jeanshorts fick o läser
 
"jag lovar att 
aldrig sno din pojkvän
aldrig prata skit bakom din rygg
aldrig ljuga om att du är snygg i kläder du egentligen är skitful i för att själv framstå som snyggare
aldrig skratta åt dig när du kissar på dig på fyllan
 
att 
du alltid kommer vara tjejen jag ska vara fylleflata med
låna ut mina kläder om du vill, och om jag lånar dina att alltid lämna tillbaka
alltid provligga ev framtida pojkvänner åt dig, så jag kan förvarna om vilka som är dåliga...
ÄLSKAR DIIIIIG"

Tjej nr 2
 
"iiiiiih det var ju precis det jag skulle säga! Och jag
kommer alltid hålla i ditt hår när dy spyr, även fast jag tycker det är jätteäckligt
kommer aldrig köpa likadana kläder som dig
Looooove yooouuuuuu"
 
Såja grymtar kärringen nu dricker ni en klunk från min gryta, sen är ni förgiftade i vänskapen. Bryter ni mot någon av era löften är ni slampor o horor och förtjänar aldrig mer äkta vänskap. Tjoflöjt!
 
 

Animals

Kategori: Allmänt

Gillar ju inte människor, så har funderat lite hur de skulle vara att födas som ett djur ist. Asså är ju inte överdrivet förtjust i djur heller,med tanke på att alla som finns typ vill döda mig... läskiga hajar, pälsdjur, spindlar. Fiskar är inte djur, inte musslor heller, det såg jag i en vegetarians blogg. Hon åt musslor. Antar att de e snedvuxna plankton? Måste dock förtydliga jag respekterar djur, och anser absolut att de har rätt att leva (inte spindlar). 
 
När folk får frågan vilket djur de skulle vara så svarar typ 90% att de vill vara en fågel "Vill kunna flyga". Asså nej? Vill fan inte vara en uråldrig reptil. Haha typ som "Jag vill vara en krokodil!" alltså. Så jävla bakåtsträvande. Men alltså sen den där jävla flytten. Okej om de va nya ställen varje år men nu e de liksom sommar-vinterboende plus att de tappar alla sina fjädrar och typ svälter. Ush. Eländigt. Gillar dock färgranna fåglar! Typ de enda som inte vill döda mig. Gillar även fiskmåsar och trutar. Varför det kanske ni undrar? De som skriker och är störiga. JO det ska ni veta att de har en lång tonårsperiod när de bara lever rövare. SÅ JÄVLA SKÖNA. Om jag nu skulle återfödas som en fågel ber jag till gudarna att det blir en gråtrut. (asså trodde ända tills jag blev 23år att det hette gråStrut)
 
Coola gänget. *bild snodd från google*
 
 
Har heller aldrig drömt om att vara en fisk. Eh har någon det? Men en sjöhest vore inte helt fel! Eller en axolotl. Har alltid älskat axolotler och tyckt att de e typ det finaste djuret som finns för de ser typ ut som pokemon, MEN sen upptäckte jag att de bara är fina när de är barn? Om jag fattat rätt så bler de typ gråbruna sedan som vilken salamander som helst. Så jävla besviken. Därför, vill inte vara axolotl längre. :(
 
 Söt unge som kommer växa upp och bli ful...
*bild snodd från google*
 

Ett annat vattendjur jag tycker mycket om är manateer. Typ det snällaste djuret som finns. Har träffat flera stycken IRL. Älskar dem typ mest. Tyvärr är det ju en olycklig kärlek då de lever i havet och jag på land. Och jag vet inte om jag är jättesugen på att bli en Manatee heller då de ofta dör av onödiga olyckor som MÄNNISKOR orsakar(förståss!) med båtar o så, himla sorgligt. En till grej med dem är att det sägs att när Columbus först kom till Amerikat och såg dessa Manateer så trodde han att de va sjöjungfrur, och han ska ha sagt att han trodde att sjöjungfrur var mkt vackrare.... Idiot. De e ju hur fina som helst! Försöker komma på vad de heter på svenska... tror de e sjökor? obs! är inte säker.
Världens finaste vill pussa!! *bild snodd från google*
 

Ett annat djur jag håller av är Sengångare. Otroligt trevliga djur, och enda problemet att vara en är väl isf att de är så jävla långsamma. Asså skojjar inte, de rör sig typ 1m/h.... Skulle nog få panik om jag var en sengångare. Men de får många plus pga att de e så glada hela tiden! 
Letar efter ett nytt träd! *bild snodd på google*
 
 
Ett tag ville jag seriöst vara en apa, tänkte att det verkade soft... Men alltså alla apor som finns blir ju typ jagade? Så jävla ovärt....
Ehm.... Känner att det här spårar ut lite. Det jag ville komma fram till är att jag tror jag skulle vilja vara en katt, asså utekatt, tycker det är helt sjukt med innekatter... Finns det någon lycklig innekatt? För att
1. Man får ett hem
2. Man får mat
3. Man får en egen toalett som ANDRA rengör
4. Man har inga krav på sig (förutom att gosa ibland)
5. Man har en musklig och smidig kropp
6. Man behöver inte gå ut om det regnar
7. Man har coola släktingar
.... Kan säkert komma på andra saker också!
 
 

Arbete

Kategori: Allmänt

Har fått en beställning på en tavla, så här ser den ut hittills.

Erövra Ezra

Kategori: Allmänt

Asså älskar ju Ezra, har nämt han tidigare tror dock jag lyckades skriva Erza? Haha men det är ju typ samma. Iaf har en plan, den går ungefär såhär.
 
1. Flytta till Amerikat (lätt värt) Störigt dock att de har sån äcklig mat overthere, men vad gör man inte för sin kärlek?
2. Bli kompis med någon av hans systrar. De lär antagligen vara ganska överbeskyddade mot sin lillebror, efter som det antagligen är massa tjejjor som e ute efter han. Kan förstå det, men eftersom jag är lite äldre, tror jag nog att de kommer troligtvis acceptera min kärlek med tanke på min mognad... eh. 
3. Bjuda in mig själv. Det gäller ju att liksom se till att man träffar honom så mycket som möjligt, tänker mig att de har stor judiska bjudningar... Kan ju inget om judendomen, och de kommer säkert vilja lära mig massor om deras traditioner samtidigt som jag lär dem allt om midsummer och surströmming "fermented herring". Familjen kommer älska den svenska flickan och till slut kommer jag vara en av familjen!!
4. Skapa kontakt. Det här är typ det enklaste, ni vet alltid när man umgås med familjen, och det skålas och har sig så finns det ett gäng ungdomar som smiter iväg o smygröker, de e nu jag ser till att prata med Ezra, kanske lägger till lite extra brytning så han ska tycka att man är intressant...
5. Va den bästa kompisen. Ezra är född 1992. Det betyder ju att han är ca 20 år... Och vad betyder det? Jo, att han inte får köpa alkohol! Det är då jag är den bästa kompisen. Eftersom hans systrar är rädda om honom kommer de aldrig att vilja köpa alkohol åt honom, och då kommer han fråga mig. Vilket jag kommer kontra med "sure, can u get me som smoke?" Ezra är öppen stoner så det kan knappast gå dåligt.
6. Handel. Jag fixar drycken och han fixar det ljuva, jag frågar honom om han vill följa med hem till mig (eftersom jag kommer ha ett eget hem och inte bo med föräldrar) och han kommer så klart tycka att det är en bra idé, eftersom han är en sån där spontan människa som älskar vad livet har att erbjuda. När vi kommer hem till mig och festar till det inser vi hur bra vi fungerar ihop, han är skådespelare och jag är en konstnär och vi fööörstååår verkligen varandra. Vi är båda lika svåra o djupa och har båda ett behov av att uttrycka oss.
7. Kyssen.  Självklart kommer vi här i dimman vilja kyssa varandra till slut. Och den kommer vara jättegod och vi kan knappt skilja oss från varandra, tills vi kommer på att vi måste respektera hans systrar och att de kommer bli pissed off om de får reda på detta, så vi hejdar oss och bestämmer oss för att "bara vara vänner".
8. Längtan. Som naturligt är kommer det inte gå så bra att bara vara vänner, våra hjärtan blöder av längan till varandra och det blir olidligt på alla dessa sammankomster som hans föräldrar kommer ha. Vi kommer smygtitta på varandra, och försöka hitta anledningar till att vara nära varandra. Till slut kommer vi låsa in oss i köket, förklara att vi inte kan andas utan varandra, att vi inte är hela utan varandra och att vi älskar varandra, vi kommer kyssa varandra sen under småtimmarna smiter vi iväg hem till mig.
9. Kärlek. Vi kommer bo i min säng och aldrig sluta titta i varandras ögon, Ezra kommer tatuera in "Hilena" på sin vänstra skinka och jag kommer aldrig sluta smeka den. Vi bor i sängen i ca 4 månader.
10. Avslut.  Ja varför? Det är inget fel på avslut, allt har sitt slut. Det är bara att se det som början på något nytt! Han är ung och jag lite äldre, vi inser att vi inte kan leva ett liv i sängen, han har ett behov av att göra nya filmer och jag ett behov av att gå vidare i livet. Kvar kommer vi dock ha detta fotografi som ett kärt minne från vår tid tillsammans ♥ 

 
 
 

Kaxig

Kategori: Bilder på Hilena

Gillar

Kategori: Allmänt

Okej, vill inte verka så jävla negativ så här kommer mina favoritord atm
 
1. jätthurig Betyder helt enkelt att man vill äta hur jävla mycket mat som helst så man tappat skriv/talförmågan
2. trappbarn Alltså det betyder som det låter, man hittades på en trappa. Roligast är ju att tänka att ngn knackar på dörren, man öppnar där ligger en korg på trappan och i korgen ligger en baby-yoshimitsu med en lapp "hej jag heter yoshimitsu, jag behöver ett hem" (för er som inte vet vem yoshimitsu är så googla TEKKEN 3) och så måste man adoptera baby-yoshimitsu. Sedan växer yoshimitsu upp, onaturligt snabbt eftersom han är ganska onaturlig och så måste man sitta där i köket på morgonen och dricka sitt morgon thé och glo på han när han sitter där i sina fåniga kläder utan att börja skratta, för då kommer han 1. döda en 2. utföra harakiri på sig själv.
3. kukskuren Ett annat ord för omskuren. Lite brutalare, lite sexigare.

Yoshi när han växt upp

*bild, som vanligt snodd från google*
 
 

HataRRRR

Kategori: Allmänt

Asså hatar typ allt o alla idag. *vill slåss*
Tror de e för jag precis vaknat upp från de döda (läs några inlägg tillbaka så förstår ni) är väl en blodtörstig zombie eller ngt.
 
Asså en grej som säkert kan misstolkas, är min inställning till fettos (fetto= bmi > 25, obs ej kroppsbyggare).
Jag hatar inte fettos, ärligt talat e jag lite sugen på att ligga med en. Tänker att det skulle guppa skönt när man hoppar där, typ som en sån där studsmatta/slott som fanns att hoppa i för en 10kr/10min när man var ett kiddo. 
 
Något jag däremot hatar är fettos som gnäller på det och inte gör något åt det. Hatar folk som gnäller när de inte har en anledning till att gnälla. Känner att de är så jävla misslyckade och meningslösa. Ba försvinn ur min åsyn typ.
 
Andra saker jag hatar som typ e folk som e stolta över meningslösa saker, typ stolta för att de är 25 år, har fast jobb och betalar sina räkningar själv. Asså man ba, e du på riktigt? Eller är du en alien?
 
Hatar även klängiga kärlekskranka människor. Orkar inte ens förklara varför, det är inte det att jag är rädd för kroppskontakt, det är bara det att jag gillar att andas. Gillar heller inte strypsex och blir skitirriterad när någon föreslår det. Ush. 
 
Pratade även med bästis häromdagen (fan vad jag hatar fenomenet bästis, låter så monogamt, men anyhow) bästis hade drömt att vi hade haft sex, och att jag hade haft den finaste k*ken. Så visade det sig att jag var en alien. Porrigt. 
 
***
En sak som jag minns från när jag var liten-
Gorillaz låt Clint Eastwood hade precis börjat spelas på Ztv, så jag gick upp ca 20min innan skolan började, tog fram mitt VHS-band där jag spelade in bra låtar/videos och tapade sen tittade och lyssnade jag på låten, spolade tillbaka, lyssnade, spolade tillbaka, lyssnade... tills bandet typ gick sönder. Snacka om kärlek. VHSbandet hette typ "hilenas best mixx" eller ngt. Nu har man sönder replayknappen på youtube ist.

En dröm

Kategori: Allmänt

Asså gud vad jag bloggbombar idag!! Har väl inte träffat tillräckligt med människor eller något!
Måste bara berätta om min dröm inatt
Drömde att jag träffade min mellanbror, vi kramades och det var så mysigt!
Insåg att det var sjukt längesedan jag träffa min bror och att jag längtar efter min familj! Och att vi kramas allt för lite, kanske ska införa en obligatorisk kramhälsning i familjen eller ngt, dock brukar jag kramas med min andra bror. Konstigt? Ser inte att jag är närmare någon av dem bara att den ena är mer kramig eller ngt....

Så gulligt

Kategori: Allmänt

Asså vafan.
Måste tjata lite om mitt ex igen. Kanske verkar som jag e besatt men vafan, 
exet och exets nya kärlek, som exet var emotionellt otrogen med under vårt förhållande (ok lite bitter)... har ett långdistansförhållande, asså vi snackar många 100 mil, och träffar därför inte varandra särskillt ofta, brukar lägga upp bilder på på "söta" djur och tagga sig själva i dem. HAHAH dör. Funderar på om de e sånna där "furry lifestylers" eller nått.... Kanske därför det inte funkade mellan oss... ? 

Hatar mig själv

Kategori: Allmänt

asså gick ju till affärn för att köpa lampor. 
köpte massa godis istället? jävla fetto-

Hatar mig själv

Kategori: Allmänt

asså gick ju till affärn för att köpa lampor. 
köpte massa godis istället? jävla fetto-

100 frågor!!

Kategori: Allmänt

Asså HATAR när folk svarar på sånna här frågor det är så tntigt och tråkigt. Därför, Varsågoda!
 
1. Vad är klockan: 1905
2. Vilket namn står det på ditt födelsebevis: Hilena Strutski

3. Smeknamn: Struten
4. Vad heter dina föräldrar: Vet ej, är ett trappbarn
5. Antal ljus på din senaste tårta: Antar att detta ska vara en finare fråga för hur gammal jag är? Men serru, ålder har ingen betydelse, det handlar om hur man är som person. Det fick jag lära mig när jag som 14åring dejtade en kille som påstod sig vara 17 (men som i verkliga livet var 26). 
6. Husdjur: Har inga husdjur, två flugor som inneboende dock.
7. Hårfärg: Randig, nej men snygg sommrig färg
8. Favoritfärg: Alla färger, men mest gul, mörk turkos  lila och rött. På kläder: svart. (obs vet att de ej e färg)
9. Piercing: Ja
10. Tatuering(ar): Ja
11. Födelseort: södra sverige
12. Bostadsort: södra sverige (obs inte samma!)

13. Nuvarande bostad: Asså typ chinatown

14. Har du varit kär: Ja
15. Har du varit i några andra värlsdelar: Ja, Afrika o Amerikat. 
16. Har du varit med om en bilkrasch: Jag krockade med en fiskmås en gång...

17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): Asså fyra. Om det inte är typ en sån med flak, annars e de ju efterblivet.
18. Kaffe eller glass: Iskallt kaffe, höll jag på att skriva men menade nattsvart :D 
19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur. Snuttefilt låter så äckligt. Tänker att den e indränkt med barnspyor...
20. Salladsdressing: Ja, men ingen currysmak eller sån skit.
21. Färg på strumporna: Beror ju på skorna, duh.
22. Lyckotal:  8, för det påminner om en evighet....
23. Favoritfilm: Asså, har ingen favorit, men såg "we need to talk about kevin" häromdagen. Bra!
24. Favoritcitat ur en film: hatar filmer.

25. Bästa semestern: asså vet inte bästa, men sämsta var Tallin - 06 USH

26. Favoritmat: Sallad
27. Bästa veckodagen: När jag jobbade var det fredag o lördag. Nu när jag är student är det alla lediga dagar.
28. Senaste låt du har lyssnat på: Crystal Castles - Leni
29. Tandkräm: Sånna med slip i
30. Favorit TV-program: Den sista dokusåpan
31. Favoritrestaurang: Ikeas
32. Favoritblommor: Blåklockor... öh hoppas inte det är sånna SD har som partiblommor
33. Tycker inte om: människor, för det mesta.
34. Sport att titta på: gillar konståkning, bra musik snygga kläder snygga muskler!! och tennis. samma där minus musik, men sköna stön.
35. Snabbmatrestaurang: max.. eller kebab fast föredrar hemlagat
36. Senaste sjukhusvistelse: hm... hälsade på en "sjuk" kompis (mytto!!)
37. Favoritdricka: iskallt vin. saft. fläder.
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: vitt!
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: 1, känner en som kuggade 6ggr... asså ge upp!
40. Var är du om 10 år: troligvis död.
41. Vem fick du senastae-mail från: en lärare.
42. Är du dömd för något brott: kriminellt snygg!

43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Asså fattar verkligen inte denna, menar de typ ICAs eller???
44. Vad gör du när du är uttråkad: fantiserar
45. Fras/ord du använder (för) ofta: asså, ofta, typ, liksom, fan, jävla
46. Vän som bor längst från dig: vet inte, så jävla dålig på att uppskatta längder
47. Vad retar du dig på: mongon på facebook, mongon IRL. obs! inte downies, utan vanligt efterblivet folk.
48. Det bästa du vet: VIN!! o öl :D
49. Läggdags: Närsomhelst det går
50. Vem tror du kommer att svara snabbast på det här: JAG! :D
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: eh
52. Vad är klockan: 1942 (tog en paus)
53. Favoritlåt: suffocation
54. Favoritlek: asså är + 12 år. leker inte.
55. Favoritfilmmusik: IDAG: crystal castles
56. Skostorlek: 38 (varma dagar typ 39)
57. Syskon:  ett gäng... hade ytterligare en förut men hen gick under jorden eller ngt inte pratat med på ca 5år
58. Favoritpålägg: asså gillar inte mackor......
59. Om du skulle skänka bort S: hahahahah vem e S?
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: skål
61. Bästa bok du läst: Extremt högt och otroligt nära/Extremely Loud and Incedibly Close
62. Är du internetberoende: pls lever i internet
63. Favoritdjur: förr gillade jag söta mjuka djur (obs ej gnagare) men nu hatar jag alla pga allergi. gillar eventuellt färgglada fåglar...
64. Gillar du snö: ja 
65. Favoritglass: äter inte glass, gillade hallonsplitt, men den finns ju fan inte längre!1
66. När köpte du något åt dig själv sist: idag. godis. 
67. Är du långsint: nej
68. Favoritgrupp/artist: är ingen musiknazi och gillar massor har nya favoriter hela tiden så käft nu
69. Vilken är din bästa egenskap: naturligt snygg o smart :D
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: fest
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr: asså dödar inte (undantag: kryp)
72. Vad gör du: äter godis och snusar
73. Mest intressanta stad du varit i: finspång
74. Vilket djur skulle du identifiera dig med: snorlax
75. Vad fascinerar dig hos andra människor: deras matvanor.
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: totalt blåst
77. Favoritgodis: asså gillar egentligen inte godis.men typ zoo
78. Spelar du nåt instrument: har spelat massor. orka räkna.
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: NOLL, nej men lacrosse e väl kul...?
80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa: Dirt nasty, vill ligga!!!!!
81. Vilken film såg du på bio senast: prometheus, först var den bra men när man tänkt lite så var den kass
82. Senaste köpa skiva: eh.. tror de va nån ministry skiva... NEJ de va en skiva med classic spanish guitarr av en gatumusikant i spanien. Minns ej namn dock. Bra musik dock.
83: Roligaste konserten: SMK - 06
84. Bästa känslan: bra betyg, sol, alkohol.
85. Samlar du på något: nej. tycker de e psykat att samla på saker när man är +12år. ett ex mamma samlade på sånna där porslinsdockor. fett obehagligt.
86. Isåfall vad: men inget!!! 
87. Är du feminist: ja jag tror på lika rättigheter och skyldigheter oavsett kön, ursprung.
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: helst en harpa.. tycker de e sensuella, eller en klarinett för det fina mjuka ljudet, eller en säckpipa för att störa folk...
89. Favoritskiva: ja... kanske den där spanska då
90. Bästa kompis: hen e blond
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: cool o kaxig, lugn o galen HAHA
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: svarade jag inte på detta för typ fem min sen? men aja. folk som svara på sånna här frågor är jääävligt störiga. 
93. När badade du i en pool senast: förra sommaren
95. Har du en mobiltelefon: ja men den funkar sådär
96. Vem är du kär i just nu: dirt nasty! och erza miller... mums
97. Vad är det vackraste som finns: erza
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: bakåt? nejmen... är ganska sugen på paris o berlin. eller att segla världen runt!! alternativt ngt varmt o soligt o stanna där... för alltid. för alltid. för alltid. 
99. Är du homo- eller bisexuell: ligger fan med vadsom helst-
100. Vad är klockan nu när du är klar: godnatt!!!

Lever!

Kategori: Allmänt

Har varit död i ca en vecka... legat i sängen och feberyrat, har inte kunnat äta eller dricka bara dött. Kröp till en läkare och fick medicin och på tredje dagen blev jag bra igen. 
Detta har typ hänt i helgen:
 
 
- Var på ikea...  Alltså... Det bästa på ikea är ju maten. Ingen diskussion.

- Blev lurad till att hjälpa en vän att flytta "ska bara upp i lägenheten o hämta en grej*"
*Säng, soffa och allt annat i lägenheten. Men de va ok för fick mat sedan 
 
- Fjällar på ryggen... trodde inte jag kunde bli bränd men nu har jag blivit det 2ggr på 2 månader... Det krävdes tydligen sydliga solar för det.

-Ställer kl på tidigt o tar medicin och somnar om skööööööööönt. Hatar dock att jag måste ta medicin på vissa klockslag och att jag inte får äta hur som helst för det måste anpassas till medicinen. Hatar begränsade liv!!!!
 
- Sett alla avsnitt ur Den sista dokusåpan. Roligast: Baren-Meral (älskar henne!!) - "Men vad är det här för fattig gata? Varför har de ingen asfalt FÖÖÖR??!" och älskar Daniel Paris!!
 
- Flippa ur totalt på ica o blev en tjockis o köpte lösgodis för 50kr!! Helt sjukt. Skyller på medicinen, den gör mig så sugen på allt.
 
- Har fått en granne som ser ut som ett nazi. Idag hälsade han på mig.... hjälp! Vill inte bli kompis med honom.
 
- Blev mobbad för jag tyckte synd om kungabarnen som inte kan supa o festa som vanliga tonåringar, utan måste göra det till havs på lyxyachter i medelhavet. Haha! Tänkte väl inte riktigt igenom detta. Meeen fatta att de e jobbigt om man lider av sjösjuka.