hilenastrutski

Moviestar

Kategori: Allmänt

En sak jag är nöjd över med mig själv är att jag inte gråter i sömnen. Eller geggar, alltså kan jag ha samma smink många dagar i rad. Sjukt ekonomiskt, och så ser man fräsch ut när man vaknar... Som i en film.

Önskelista

Kategori: Allmänt

*Ligga med Benny Benassi samtidigt som han spelar bra musik
....
 
SLUT

Snyggt va!

Kategori: Allmänt

En till sak, jag bytte precis design. Valde bland det blogg.se har att erbjuda och tyckte "simple black" var den bästa (typsnitt, vars bokstäver går att urskilja och inte puttifnaskrosa).  Egentligen skulle en vän göra detta åt mig, men den vännen har tydligen glömt det... 
...
........
Aja, inte för att jag är sur eller så över det. Älskar hur det står HILENASTRUTSKI (mitt namn) längst upp, på ett nästan skrikigt och lite argt sätt. Kaxigt. Vet att ni håller med mig. Egentligen så har jag ju en vacker bild på mig själv som jag känner skulle passa som sk. "Header" Men jag förstår inte hur man byter bild för jag är tydligen helt jävla sinnessjukt teknikefterbliven. HEJDÅ //Mvh säret

OBS OBS OBS

Kategori: Allmänt

Känner för att förtydliga en sak angående förra inlägget, 
JA alla jag har dejtat har visat sig vara mongon.
 
Kan inte råför det, de dras till mig...

I väntan på tvättstugan

Kategori: Allmänt

Asså har aldrig förstått varför alla vill tänka "vi" istället för "jag". Jag älskar att vara "jag" och jag gillar att vara ensam, och framförallt att BO ENSAM. Idag till exempel åt jag chokladpudding till frukost, det skulle ju aldrig hända om man bodde tillsammans med någon. Tycker iofs inte att "särbo"grejen är så farlig, den skulle passa mig. Helst ska man bo så pass nära att man kan gå hem när man vill. Tycker faktiskt inte det är fel att skilja på "mitt" och "ditt" i förhållanden. I mitt förra förhållanden rådde det delade meningar angående detta. Min ex flyttade in hos mig i MIN lägenhet, men helt plötsligt så var det "våran" lägenhet, det var väldigt viktigt att säga "våran", annars kände sig exet som att exet endast var på besök, och inte bodde där... Konstigt nog tyckte exet att alla räkningar och hyra fortfarande var MINA räkningar så de fick jag betala själv, eh. 
 
Det bästa med att bo själv;
1. Äta vad man vill. CHOKLADPUDDINGDÖDEN!!
2. Bajsa när man vill. Det här är egentligen ett ämne som jag nog borde skriva ett eget inlägg om... Återkommer senare om detta!
3. Strunta i att byta sängkläder. Ingen som märker att man är ofräsch, hatar att byta sängkläder.
4. Aldrig kompromissa om musik. Hatar dålig musiksmak, att behöva lyssna på musik jag inte gillar gör mig på dåligt humör, detta kan ju lösas genom att endast umgås med människor som har liknande musiksmak iofs.
5. Diska och städa när man vill. Asså inser ju nu att jag egentligen bara vill kunna vara så äcklig som möjligt utan att någon kommer på mig?
6. Inredning. De flesta jag dejtat har ärligt talat haft sjukt dålig inredningsmak, endast det är ju en anledning till att inte flytta ihop från första början.
"Nej jag vill inte ha fejkspindelnät i bokhyllan"
"Nej jag vill inte ha en prinsesssäng, jag är +10år gammal"
"Nej jag vill inte ha vapen hängandes på väggen"
"Nej jag vill inte vara ihop med dig"
 
 

"Det är naturligt"

Kategori: Allmänt

Var ca 12år, skulle torka mig efter ett besök på toaletten och pappret blev rött, den första mensen hade kommit. Hade inte direkt längtat efter mensen, och efter att ha läst flera skräckhistorier i typ KP och FRIDA om vita brallor som plötsligt blivit röda i baken på offentliga platser, eller att mensen plötsligt kommit hemma hos pojkvännen/skolan och andra pinsamheter kopplade till mens gjorde att jag snarare var rädd. Mens = Trubbel.

I desperation försökte jag intala mig själv att jag kanske råkat skurit mig på toalettpappret i muttan. Men det kändes ganska långsökt och jag fick helt enkelt "gilla läget". 

Gilla gjorde jag dock inte, utan gick raka vägen till sängen. Och vägrade stiga upp förrens eländet var över. Det vill säga i ca 3dagar, tog några toalettpauser för att jag var tvungen men det tog emot eftersom jag var tvungen att se blodeländet. Detta var alltså inte pga mensvärk-från-helvetet-smärta utan pga depression. Kan ju även tillägga att jag under min första mens blödde max ca 3 droppar blod.

Min kära mor försökte trösta mig med att "det är naturligt, alla kvinnor har mens" och "du kommer skratta åt detta när du blir äldre" -Nej, över 10år har passerat och jag skrattar fortfarande inte! Tycker fortfarande synd om mig själv och om alla som måste ha mens. Jävla elände. Allt naturligt är inte bra.