hilenastrutski

Tips från coachen!

Kategori: Struten Tipsar

-Besvara inte komplimanger med "Ja de brukar säga så". 
Det är nästan aldrig rätt svar...

Eh..

Kategori: Allmänt

Hur kan en man på 36 vårar missat vart klittan sitter?
Vad har han gjort hela livet? Knappast tillfredställt en tjej...

När man vet att det är dags att göra slut...

Kategori: Allmänt

Vet att man inte ska tjata om ex, men måste berätta detta...
"Hilena, så här vill jag att vårt framtida boende ska se ut"
"Ehm... Nej tack?"
 
Obs! Var tvungen att censurera lite för att inte någon ska känna sig påhoppad...

Efterlyses!

Kategori: Allmänt

Läppstift som håller för hångel o kuksugning! Något tips?

Jag o mina killar

Kategori: Allmänt

När jag var liten, ca 6år var jag kär i tre killar. Jag älskade dem. Jag brukade fantisera om att vi fyra skulle vara tillsammans o ligga o mysa bland mina gosedjur i sängen. 
 
Mvh Polyamoristen

Snusk

Kategori: Allmänt

Alltså det här med fötter, många har ju fotfobi. Jag har inte fotfobi, men jag skulle inte direkt vilja slicka på någons fötter, tycker de e "lite sjukt". Har dock träffat män som velat slicka o suga på mina tår. Tänker att de e ok, men vill inte direkt hångla efteråt, ja ni fattar vad jag menar?
 
Anyhow, "sov" hos hos en karl för ett tag sedan, och på morgonen hade han vart en sådan gentleman, han hade gått runt i lägenheten samlat ihop mina utsprida kläder och lagt dem i en liten hög vid sängen. Mycket uppskattat, då jag slapp gå runt naken och leta kläder. Så tog på mig kläderna, brallor, strumpor, tröja osv... Vi har sällskap ut till hallen där vi tar avsked o kramas o så, när jag ska ta på mig mina skor.
 
Vad ligger brevid mina skor? MINA STRUMPOR! Alltså blir reaktionen "Veeeems strumpor är det jag har på fötterna?!" 
 
Ja ni fattar nog att de var hans svettiga strumpor jag hade tagit på mig. Usch, hatar att återanvända strumpor i vanliga fall när man sovit borta, och nu hade han t.o.m lurat på mig hans "discostrumpor".
 
Har sagt det förr och säger det igen, man ska INTE lita på trevliga människor!

Älskar kött, hatar mongon

Kategori: Allmänt

Var hemma i min "hemstad" och tog ett par öl på en krog.
Vart så jävla hungrig så jag beställde in en korvbricka kl kvart i ett ungefär och fick alltså stå där i baren med min öl o vänta tills den blev klar, när ett mongo (det finns ganska många sånna här) kommer fram o undrar varför jag står i baren när jag redan fått min öl,
"Jag ska ha korv"
"Vad ska du med korv till?"
"Stoppa i munnen"
"Jaha ska du äta den?
 
Asså vafan ska man annars göra med korv? Tard.
 
 

Hej, jag heter Ågren, eller?

Kategori: Struten Tipsar

Hej alla barn!
Inser ju att jag måste be om ursäkt för jag vart så frånvarande på sista tiden.
Men, det har ju sina förklaringar. Har jobbat, och när jag är ledig badar jag i alkohol. 
Älskar alkohol, det tar fram sidor hos mig jag visste fanns. Endel frågar mig om jag inte får ångest, asså bakisångest, ågren eller vad man ska kalla det (asså, det finns folk som heter ÅGREN på riktigt hahahaha)
och svaret är nej.
 
Jag får ingen jävla ångest.
Vill ni veta tricket? Klart ni vill.
 
1. Det man inte minns har inte hänt. Det här är det viktigaste att komma ihåg, och berättar dina sk. "vänner" om något "dumt" du gjort eller sagt tex att du visat fittan för alla på festen, så ljuger de, för de vill få dig tro att du gjort bort dig. Är det så att du plötsligt börjar minnas det du får berättat för dig behöver du inte jaga upp dig nämnvärt. Hjärnan spelar dig ett spratt, de e lätt att få för sig att man minns saker som folk berättar för en, tex saker som hände när man var liten, man "minns" det fast det är omöjligt att minnas det. Alltså fortfarande, det har INTE hänt!
 
2. Du minns. Det här är det värsta, men det finns fortfarande hopp! Jag brukar tänka "Nej det har inte hänt, skulle aldrig göra så" alternativt "Jag måste ha drömt"
-Hångla jag med skolans äckligaste kille? "Nejfan det har inte hänt, det skulle jag aldrig göra!"
-Låg jag verkligen med min arbetskamrat? "Haha nej vad sjukt, jag måste ha drömt!"
 
Så. Nu vet ni hur man botar ångest. Och om det inte funkar, inse att du inte är så jävla speciell och att ingen kommer veta vem du är om hundra år så det spelar ingen roll hur svinig du är idag. 
 
Obs! Uppmuntrar inte till våld.

TUTTAR TUTTAR TUTTAR ÖVERALLT

Kategori: Allmänt

Asså, att jag råkat publicera förra inlägget typ 103ggr? Haha så jävla oteknisk.
Aja jag har ingen ånger! Men tog bort det för jag inte skulle verka senildement som inte kommer ihåg vad jag redan pratat om o tjatar om det 103ggr... ANYHOW Idag vill jag prata om tuttar.
 
Jag tror ju på en tuttrevolution (måste alltid utala revolution på franska). Jag menar hur sjukt är det inte att det finns en kroppsdel som är olaglig? Och förargelseväckande? Det är bortom mitt förstånd. Hur kan man bli arg av en kroppsdel? Självklart har detta med att kvinnans bröst anses sexuella. Vilket också stör mig, sex är naturligt och folk borde ha mer sex. Min idé är att ju mer nakna folket är desto mer kommer man kunna acceptera sig själv. När vi slutar gömma våra kroppar i kläder kommer vi inse hur normala o vackra alla är.
 
En gång hade jag en diskussion med ett pucko om just detta, han höll inte med mig
"Jag vill inte att tjejer ska gå runt med nakna bröst, för då kanske jag kommer börja jämföra dem med min flickväns tuttar"
"Då är det dig det är fel på"
"Ja" 
End of discussion. 
Asså ljuger inte, han gick med på att det var han det var fel på.
 
För att få fler anhängare så måste man även agera, därför är jag naken så ofta jag kan i offentliga miljöer.
Senast i helgen, påpekade att tuttar är inget speciellt, bara kroppsdelar och drog fram mina för att visa "Titta ett par tuttar inget mer med det". Dock tolkades det som att jag raggade?
 
För de som är mer intresserade: